Vår husläkare

Bild på Gunnar Hellsten

Dr Gunnar Hellsten

Vår specialist inom allmänmedicin med över 40 års erfarenhet av primärvård. Kontinuerlig uppdatering inom det medicinska området och dess behandlingsmetoder för att bibehålla aktuell och djupgående kunskap inom fältet.

Anna Hellsten

Funktionschef

Konrad Hellsten

IT konsult

Robert

Receptionist

Vi talar svenska, engelska, polska.

På vår mottagning är vi specialiserade på bekväm, prisvärd och effektiv sjukvård. Du kan enkelt boka tid online och ha en direkt konsultation med en läkare idag. Våra läkare erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive diagnos av sjukdomar, receptutskrivning, utfärdande av sjukintyg, remisser till specialister, genomförande av blodprover och andra undersökningar, medicinsk rådgivning samt fysiska undersökningar.

I motsats till online-läkare kan vi genomföra en grundlig undersökning när det behövs och säkerställa en korrekt och trygg diagnos. Våra högt kvalificerade läkare kommer att dela med sig av sin kliniska expertis och rådgivning under konsultationen, och vid eventuella testförfrågningar kommer de att använda sin kliniska bedömning för att erbjuda det mest lämpliga test- och behandlingsalternativet för dig.